Fixa sexigt hår på ett kick

1. Glans!

Tillsätt glans till ditt hår. Detta fungerar extra bra för dig som har kort hår, men se till att du använder en produkt som inte är oljig, eftersom det lätt kan få ditt hår stripigt. Lägg en klick av glansprodukten i båda händerna, och applicera sedan genom att lätt nudda håret, tills du når en lätt glansig effekt med textur. Det viktiga är att inte överdosera, det måste se naturligt ut. Inte plastigt och fett.

2. Borsta upp

Fixa volym och djup i frisyren genom att borsta upp ditt hår från rot till topp. Gör inte det vanliga misstaget att glömma topparna, eftersom det gör att håret får ett slött intryck. Överdriv inte, då ser håret risigt och osexigt ut. Med hjälp av lite stylinggel håller din frisyr hela kvällen. Genom att locka sektioner av ditt hår, bak och på sidorna, ger liv åt ditt hår. Detta passar perfekt för dig som har halvlångt hår.

3. Locka!

Långt, lockigt hår är fortfarande en hit, och dessutom väldigt sexigt. Om du har längden, investera i ett par bra hårrullar. Sätt i dem, spraya och låt dem sitta medan du sminkar dig. Tio minuter senare, har du lockigt, sexigt hår.

4. Sätt upp!

En romantisk look som går att åstadkomma oavsett hur llång – eller kort – hår du har är det löst uppsatta håret. Låt några tester hänga runt ansiktet, och sätt upp resten av håret med hjälp av hårnålar som matchar din egen hårfärg. Dra håret bakåt, snurra det och fäst. Tillsätt lite hårspray, och dra ut några tester ur det uppsatta håret. Locka dem gärna, i fall du inte har självlockigt hår, men se till att det ser naturligt ut.


Kommentarer
Postat av: Rebecka/becka

hej mina älsklingar fin blogg ni har

kolla in min blogg:)

2009-10-26 @ 22:19:57
URL: http://gipsybeckas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0